Monday, November 28, 2011

Muslims Civilization. :)



Assalamualaikum wbt.. Kepada semua sahabat-sahabat dan pembaca sekalian. (ayat skema sikit ni :p) Apa khabar iman kita semua? Moga sentiasa berada tahap yang tertinggi. Jika tak, muhasabah la balik, dan usaha untuk perbaiki iman kita. Walau tak meningkat banyak, 0.1% pun dah alhamdulillah. :) usaha usaha!


Kepada umat Islam sekalian, ingat tak satu masa dulu kita pernah berada di atas? ISLAMIC CIVILIZATION pernah terjadi! Sedarkah kita? Jadi, sejarah pasti berulang kan? Apa buktinya? Fesyen. Ingat tak dulu fesyen agogo yang pernah menjadi satu trend masa dahulu kembali mendapat tempat di kalangan masyarakat zaman kini? So, itulah buktinya! Hidup ini seperti roda. Ada naik turunnya. Dan InsyaAllah ISLAM akan kembali gemilang..







Ana nak share satu video ni.. Jom kita hayati.. ^_^





THIS WAS WHEN THEY ARE REAL MUSLIMS.
SO WHO ARE WE?
Kita pun Muslim kan? Cuma tambah perkataan Real atau Tak Real jek. itu yang membezakan.
Sama-sama muhasabah diri balik ^___^

SHIFT YOUR PARADIGM
HAYYA ALASSOLAH
HAYYA ALALFALAH
♥MAKE ISLAM AS OUR WAY OF LIFE♥
:)


p/s: Mustashfa Izzatul Syifa' menjadi matlamat. :) BANGGAlah dengan Islam!

1 comments:

As Utomo said...

Blognya bagus jangan lupa mampir di blog saya

http://asajiutomo99.blogspot.com/

Post a Comment